БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
ENGLISH LANGUAGE

Начало

Мъже

Жени

Деца

Марки

Промоции

Продукти
Абонирайте се
за нашия бюлетин!
Плащане

ПЛАЩАНЕ

        Уважаеми клиенти, за Ваше удобство предлагаме следните начини за плащане:

1.Разплащане при доставка( с наложен платеж по куриера).

2.С кредитни и дебитни карти

3.Разплащане през  PayPal .

4.Разплащане чрез банков превод  (задължително 100% авансово).

След като сте избрали желаният/те от Вас продукт/и, от нашия сайт  и сте стигнали до стъпка "избор за плащане" ще имате възможност да изберете желания от вас начин на плащане .

 1.Разплащане при доставка( с наложен платеж по куриера)

 При избор на опцията „ Разплащане при доставка( с наложен платеж по куриера) ”  дължимата сума се заплаща на куриера при получаването на стоката. Вие заплащате поръчаните продукти и цената за доставката в момента на тяхното получаване, с което договора за доставка на стоки се счита за изпълнен и от двете страни.

2.Разплащане с кредитни и дебитни карти

Ако разполагате с кредитна или дебитна карта, може да заплатите Вашата поръчка в реално време, чрез виртуалния ПОС терминал на обслужващата ни банка (ОББ)

2.1.  След като сте избрали желаният/те от Вас продукт/и, на сайта на sportzonal.com, и сте стигнали до стъпката "избор за плащане" ще имате възможност да изберете плащане с „кредитна или дебитна карта” – избирайки опцията „Кредитна карта/Дебитна карта “, вашето плащане се обработва в реално време.
2.2.  След завършване на поръчката ще бъдете прехвърлени към платежна страница на обслужващата ни банка (ОББ)   Там е необходимо да въведете данните за Вашата карта

2.3.  След завършване на транзакцията ще бъдете прехвърлени обратно към нашия сайт, като на екран ще бъде визуализирана трансакционна бележка от извършеното плащане.
2.
4.   Вашата поръчка ще бъде обработена до 15 минути след получаване на потвърждение за успешна транзакция.

При плащане с кредитни или дебитни карти прочетете следните условия:

Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode. 

Моля проверете също така, дали вашата карта е отворена от вашият издател за трансакции в ’’Интернет”. 

Максималната сума за трансакция е 10 000 лева.

 Данните, които клиента трябва да попълни за плащане с карта:

-  Данни за картата (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя). 

-     Данни за автентикация („За идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode.  В случай, че сте регистрирани от вашата банка Издател в тези схеми за сигурност, на екрана ви ще се появи страница където трябва да въведете вашата автентикационна парола.

Условията за успешна трансакция с карта са:

-  Успешна автентикация на клиента, ако картодържателя е регистриран в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode и

-  Успешна авторизация на трансакцията

3.Разплащане през  PayPal

След като сте избрали желаният/те от Вас продукт/и, на сайта на sportzonal.com , и сте стигнали до стъпката "избор за плащане" вие избирате опцията PayPal и следвате нужните инструкции и подпълвате необходимите полета.

 PAYPAL е компания притежавана от eBay и  се предпочита от повечето eBay потребителите, като платежно средство. През PayPal можете да платите с кредитна карта (Visa, MasterCard, Diners, AmEx) издадена от Българска или чуждестранна а банка.
     За да извършите плащането ще бъдете прехвърлени на страницата на Paypal.com където трябва да имате акаунт или да се регистрирате. След извършване на плащането ще бъдете прехвърлен отново в Sportzonal.com за да завършите поръчката

4.Разплащане чрез банков превод-100% авансово

Ако сте избрали желаният/те от Вас продукт/и, от нашия сайт , и сте стигнали  до стъпката "избор за плащане" вие избирате опцията „банков превод” и след това превеждате по банков път дължимата сума за стоката на следната банкова сметка.След получаването на превода поръчката ви ще бъде потвърдена и изпратена;

Обединена Българска Банка АД
IBAN: BG18UBBS80021058674230
BIC: UBBSBGSF
Получател: ЕТ”Сашо Златинов” 

 

Обявените цени за артикулите са крайни с включено20%  ДДС.

    Aко имате някакви други въпроси относно начините на плащане моля пишете ни в формата за „КОНТАКТИ” за нас ще бъде удоволствие да отговорим изчерпателно на всички тях.

 С пожелание за приятно пазаруване! 

В нашия онлайн магазин за спортни стоки Вие можете да намерите чисто нови качествени модели на мъжки, дамски и детски маркови маратонки, платненки, джапанки, чехли, сандали и евтини кецове от естествена кожа на най-ниски цени. Интернет магазинът ни предлага всякакъв тип оригинални спортни обувки.
Сайтът ни предлага маратонки за всеки вид спорт - за бягане, туризъм, баскетбол, тенис, стоножки за футбол. Ние правим постоянни промоции, намаления, разпродажби на аутлет и нови модели. Всички размери и номера в интернет магазина са актуални.

visa visa electron vpay mastercard mastercard electron maestro
Copyright © 2012 Sportzonal.com
visa verified mastercard verified
instagram takipçi hilesi instagram takipci hilesi
Lazer Epilasyon Dövme Sildirme Ankara Burun Estetiği Botox Lazer Epilasyon Fiyatları Bodrum diş beyazlatma