БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
ENGLISH LANGUAGE

Начало

Мъже

Жени

Деца

Марки

Промоции

Продукти
slazenger

kangol

dunlop

Firetrap

lonsdale

Evelast

lee cooper

gola

Абонирайте се
за нашия бюлетин!
Как да купя

Как да купя ?

    Уважаеми клиенти,

Поръчките от нашият е-магазин стават по следните начини.

1.Директно чрез телефонно обаждане на GSM +359877 81 00 42

2. Интернет-поръчването от сайтът ни е максимално опростено И НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ИМАТЕ РЕГИСТРАЦИЯ, за да Ви представим най-удобното за вас пазаруване.

 Поръчките  от сайта www.sportzonal.com  стават по следния начин:

  От  менюто ’’ Начало ”, ’’ Мъже ’’,”  Жени ”,’’ Деца ” и т.н. изберете желания пол и след това от  ПРОДУКТИТЕ в ляво избирате   желаната от вас категория.(МАРАТОНКИ,ОБУВКИ и  т.н.). Категориите са организирани по смисъл и по типове продукти. След като изберете категория, ще се отвори  страница с различните продукти.

Изберете желаният от Вас продукт и кликнете върху него. Почти всеки продукт  има описание и  повече от една снимка за да можете да го разгледате по-подробно .

Разгледайте продукта внимателно. Повечето продукти се предлагат в различни размери(номера) Всяка марка има индивидоални размери които може да ги видите като кликнете на  " Таблица с размери"

 След като сте сигурни в номера си (ако има опция за размер)  и го отбележите от падащото меню „ размер ”, вие кликнете на  бутона “КУПИ”. Желания от вас продукт отива автоматично в количката,която ще се отвори пред вас и в нея имате два бутона.Бутона „продалжи пазаруването” ще ви върне с сайта за да продалжите вашето пазаруване.А бутона „купи” е директно да подпълните  даните си  и да завършите вашата поръчка.

След подпълване на полетата ” детайли за доставка ” кликвате на бутона „ НАПРЕД ”  и от " избор за плащане " избирате желания от вас начин за плащане и следвате нужните инструкции докато не ви излезе съобщение     „ ВАШАТА ПОРЪЧКА Е УСПЕШНО НАПРАВЕНА ”

В горния десен ъгъл на вашият екран се намира „количката”. Количката има бутон Виж количката ”чрез които  Вие виждате всички избрани от Вас продукти и можете да ги сравните, да добавите или премахнете избран(и) от Вас продукт и чак след това да дадете на „ КУПИ ” и там да подпълните нужните полета.

Уважаеми клиенти ако имате някакви въпроси,на които не намирате отговор в нашето пояснение,моля не се колебайте а веднага се свържете с нас на тел.+359877 81 00 42 и ние ще отговорим с удоволствие на всичките Ви въпроси.


С пожелание за приятно пазаруване!

В нашия онлайн магазин за спортни стоки Вие можете да намерите чисто нови качествени модели на мъжки, дамски и детски маркови маратонки, платненки, джапанки, чехли, сандали и евтини кецове от естествена кожа на най-ниски цени. Интернет магазинът ни предлага всякакъв тип оригинални спортни обувки.
Сайтът ни предлага маратонки за всеки вид спорт - за бягане, туризъм, баскетбол, тенис, стоножки за футбол. Ние правим постоянни промоции, намаления, разпродажби на аутлет и нови модели. Всички размери и номера в интернет магазина са актуални.

visa visa electron vpay mastercard mastercard electron maestro
Copyright © 2012 Sportzonal.com
visa verified mastercard verified
instagram takipçi hilesi instagram takipci hilesi