БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
ENGLISH LANGUAGE

Начало

Мъже

Жени

Деца

Марки

Промоции

Продукти
Абонирайте се
за нашия бюлетин!
Как да купя

Как да купя ?

    Уважаеми клиенти,

Поръчките от нашият е-магазин стават по следните начини.

1.Директно чрез телефонно обаждане на GSM +359877 81 00 42

2. Интернет-поръчването от сайтът ни е максимално опростено И НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ИМАТЕ РЕГИСТРАЦИЯ, за да Ви представим най-удобното за вас пазаруване.

 Поръчките  от сайта www.sportzonal.com  стават по следния начин:

  От  менюто ’’ Начало ”, ’’ Мъже ’’,”  Жени ”,’’ Деца ” и т.н. изберете желания пол и след това от  ПРОДУКТИТЕ в ляво избирате   желаната от вас категория.(МАРАТОНКИ,ОБУВКИ и  т.н.). Категориите са организирани по смисъл и по типове продукти. След като изберете категория, ще се отвори  страница с различните продукти.

Изберете желаният от Вас продукт и кликнете върху него. Почти всеки продукт  има описание и  повече от една снимка за да можете да го разгледате по-подробно .

Разгледайте продукта внимателно. Повечето продукти се предлагат в различни размери(номера) Всяка марка има индивидоални размери които може да ги видите като кликнете на  " Таблица с размери"

 След като сте сигурни в номера си (ако има опция за размер)  и го отбележите от падащото меню „ размер ”, вие кликнете на  бутона “КУПИ”. Желания от вас продукт отива автоматично в количката,която ще се отвори пред вас и в нея имате два бутона.Бутона „продалжи пазаруването” ще ви върне с сайта за да продалжите вашето пазаруване.А бутона „купи” е директно да подпълните  даните си  и да завършите вашата поръчка.

След подпълване на полетата ” детайли за доставка ” кликвате на бутона „ НАПРЕД ”  и от " избор за плащане " избирате желания от вас начин за плащане и следвате нужните инструкции докато не ви излезе съобщение     „ ВАШАТА ПОРЪЧКА Е УСПЕШНО НАПРАВЕНА ”

В горния десен ъгъл на вашият екран се намира „количката”. Количката има бутон Виж количката ”чрез които  Вие виждате всички избрани от Вас продукти и можете да ги сравните, да добавите или премахнете избран(и) от Вас продукт и чак след това да дадете на „ КУПИ ” и там да подпълните нужните полета.

Уважаеми клиенти ако имате някакви въпроси,на които не намирате отговор в нашето пояснение,моля не се колебайте а веднага се свържете с нас на тел.+359877 81 00 42 и ние ще отговорим с удоволствие на всичките Ви въпроси.


С пожелание за приятно пазаруване!

В нашия онлайн магазин за спортни стоки Вие можете да намерите чисто нови качествени модели на мъжки, дамски и детски маркови маратонки, платненки, джапанки, чехли, сандали и евтини кецове от естествена кожа на най-ниски цени. Интернет магазинът ни предлага всякакъв тип оригинални спортни обувки.
Сайтът ни предлага маратонки за всеки вид спорт - за бягане, туризъм, баскетбол, тенис, стоножки за футбол. Ние правим постоянни промоции, намаления, разпродажби на аутлет и нови модели. Всички размери и номера в интернет магазина са актуални.

visa visa electron vpay mastercard mastercard electron maestro
Copyright © 2012 Sportzonal.com
visa verified mastercard verified