БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
ENGLISH LANGUAGE

Начало

Мъже

Жени

Деца

Марки

Промоции

Продукти
Абонирайте се
за нашия бюлетин!
Гаранция-Рекламация

Гаранция / Рекламация и начин на употреба 

1.ГАРАНЦИЯ 

Всички продукти, предлагани в онлайн магазина  Sportzonal.com са нови, с гарантиран произход от официалните производители за конкретната марка. Стандартният гаранционен срок започва да тече от момента на получаването и разопаковането на продукта от ваша страна. За всеки продукт ще получите точна и конкретна информация за неговия гаранционен срок. При възникване на гаранционни проблеми можете да се обърнете директно към нас като;

1.1.Попълните рекламационния  иск и опишете в него подробно дефектите, които са възникнали

1.2.Задължително направите снимката на оказания дефект и заедно с подпълнения иск ни я изпратите

1.3.След като ни изпратите иска и снимката(снимките) в рамките на 1 работен ден вие ще получите отговор от нас.

1.4.Ако рекламацията е основателна ще ви бъде казано в какво точно ще се състои тя и колко време ще отнеме. 

1.5.Вие ще изпратите или доставите до нас продукта които е за рекламация като разходите по доставка му са за ваша сметка на  адрес; ; ул. „Втори Януари”№22 Пазарджик 4400 България

1.6.След като рекламацията е отстранена ние доставяме вашия продукт до желан от ваша страна адрес за ваша сметка.

1.7.С приемане на стоката и подписване на нужните документи рекламацията се вчита за изпълнена

      Уважаеми клиенти, гаранционният срок на закупените от Вас маратонки и обувки е 30 дни . Потребителят има право да предяви рекламация на всяка закупена стока, като поиска извършване на безплатен ремонт на стоката. Рекламацията се урежда от производителя чрез продавача, като срокът за ремонта е 10 дни от датата на приемането на продукта, респективно от завеждане в регистъра за предявените рекламации. В случай, че проявеният дефект не може да бъде отстранен, закупената стока се заменя с нова . Потребителят има право да предяви рекламация независимо от предоставената търговска гаранция, съгласно Закона за защита на потребителите.

 При констатация на дефектен продукт и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатената от купувача стойност на стоката При нарушаване на търговския вид на стоката, съответния продукт не може да бъде върнат и стойността на стоката няма да бъде възстановена. 

 При получаване на пратката трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката.

При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

 Ограничения за гаранцията: 

Гаранцията отпада в случай на:

1. неправилна експлоатация (трябва да се спазват оригиналните обозначения на етикета).

2 Гаранция не се изпълнява за дефекти, причинени от нецелесъобразно използване на продукта, , наднормено натоварване или употреба в разрез с предписанията в гаранцията и техническите характеристики на стоката.

3. Опит за ремонт от страна на Клиента и/или друго неупълномощено лице.

 Допълнителни условия:

 Sportzonal.com не носи отговорност при повреда на стоката вследствие форсмажорни обстоятелства.


2. РЕКЛАМАЦИЯ 

 Рекламация на продукт можете да направите тук   (рекламационен   иск) 

 

3.НАЧИН НА УПОТРЕБА

Начин на употреба на маратонки и обувки

Препоръки на търговеца 

Не перете обувките си в пералня, не ги киснете или почиствайте с избелващи перилни препарати. Препоръчително е след носене обувките да се оставят да “почиват” минимум 24 часа, за да се даде възможност кожата да изсъхне от поетата от краката влага. Намокрените обувки  не ги сушите пряко на нагревателни уреди(.печки,радиатори и др.). Ползвайте подходящи средства за почистване и боядисване. Така обувките се предпазват от деформиране и се удължава техния живот. Отстранявайте с мека влажна кърпа следите от сол и луга през зимата. При носене се съобразявайте със спецификата на материалите, от които са изработени Вашите обувки.

Виж символите на оригиналния етикет за правилно ползване,които могат да бъдат видяни на едно от следните места; на самата маратонка(обувка).На езикът на маратонката(обувката),а също така могат да бъдят поставени залепени във вътрешната или външната страна на подметката и на самата кутия.На самия етикет е написан производителя на дадената марка,страната в която е произведена . Холограмните стикери като тези  по долу  дават пълната информация от какви материали са направени маратонките (обувките):   

 

Ако не приемате условията, моля, не използвайте сайта!

 За други въпроси относно „ Гаранция,Рекламация и начин на употреба ”  използвайте координатите посочени в “ КОНТАКТИ ”.

 ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ ! 

 

В нашия онлайн магазин за спортни стоки Вие можете да намерите чисто нови качествени модели на мъжки, дамски и детски маркови маратонки, платненки, джапанки, чехли, сандали и евтини кецове от естествена кожа на най-ниски цени. Интернет магазинът ни предлага всякакъв тип оригинални спортни обувки.
Сайтът ни предлага маратонки за всеки вид спорт - за бягане, туризъм, баскетбол, тенис, стоножки за футбол. Ние правим постоянни промоции, намаления, разпродажби на аутлет и нови модели. Всички размери и номера в интернет магазина са актуални.

visa visa electron vpay mastercard mastercard electron maestro
Copyright © 2012 Sportzonal.com
visa verified mastercard verified