БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
ENGLISH LANGUAGE

Начало

Мъже

Жени

Деца

Марки

Промоции

Продукти
Абонирайте се
за нашия бюлетин!
����������������

ДОСТАВКА В БЪЛГАРИЯ 

     Уважаеми клиенти, 

   Срока на доставка за територията на България е максимум 3 работни дни. Доставката на стоките в България се извършва с куриерска фирма Еконт и цените за доставка са стандартните.Те варират  в зависимост от населеното мяст и теглото на продуктите .Точната сума на вашата доставка може да изчислите от виртyалния офис на "ЕКОНТ",който е качен на нашият сайт като банер.                                                  

  При доставката с фирма Еконт вие получавате безплатен преглед и тест на стоката до 15 мин.  

 

УСЛОВИЯ ПО  ДОСТАВКА

    Всички стоки, поръчани от www.Sportzonal.com са с 20% ДДС и се доставят до адреса, указан от Вас при подаване на заявката. Максималния срок за доставка  в България е 3 работни дни след потвърждаване на поръчката. При плащане по банков път срокът на доставка започва да тече след потвърждение за превода. Задължително получавате потвърждение по e-mail или телефонно обаждане за направената поръчка. Молим клиенти, които в рамките на 1 работен ден след като   са направили поръчката си и не са получили обратна връзка от наш служител да се обадят на посочения телефон  +359877 81 00 42. Моля, проверете внимателно коректността на информацията за връзка с Вас.

                Срокове за доставка  

     В празнични и неделни дни заявки и поръчки не се обработват.

При фиксиран час от ваша страна в диапазона 9:00 – 18:00 часа за доставка цената на доставката се увеличава  .

Ако клиента пожелае да си вземе стоката от офиса по удобно за него време тя ще му бъде изпратена до желания от него офис до поискване и доставката ще му е по евтина. 

Доставката се извършва в нормално работно време между 9:00 и 18:00 часа.

Доставката е за сметка на клиента и не е включена в цената на артикулите.(С изключение на различните промоции които фирмата може да обявява и Вие допълнително ще бъдете информирани).

 Права и задължения свързани с доставката

Електронния магазин се задължава :

-да прехвърли на клиента собствеността на заявената за покупка от него стока след като клиента заплати стоката

-да достави в срок заявената за покупка стока

-да полага дължимата грижа за изпълнение на своите задължения

-преди да бъде изпратен всеки артикул се проверява ВНИМАТЕЛНО ЗА ДЕФЕКТИ И ТОЧНО ИЗБРАНИЯ ОТ ВАС АРТИКУЛ,МОДЕЛ,ЦВЯТ И НОМЕР.

Гарантираме, че всички продукти са фабрично нови (неупотребявани!) 100% оригинални и с гарантиран произход.

 Задължения на клиента свързани с доставката

Клиента се задължава:

-да посочи точен и валиден телефон и  адрес за доставка.

-да плати цената на стоката;

-да заплати разходите по доставката.;

-да осигури достъп и възможност за получаване на стоката;

      Стоката се доставя подходящо опакована съобразно вида й и транспорта за доставка.
  При предаване на стоката Клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес.


 Aко имате някакви  въпроси на които не намирате отговор тук относно доставката моля свържете се с  нас на gsm +359877 81 00 42 и ние ще отговорим изчерпателно на всички тях.

 С пожелание за приятно пазаруване! 

В нашия онлайн магазин за спортни стоки Вие можете да намерите чисто нови качествени модели на мъжки, дамски и детски маркови маратонки, платненки, джапанки, чехли, сандали и евтини кецове от естествена кожа на най-ниски цени. Интернет магазинът ни предлага всякакъв тип оригинални спортни обувки.
Сайтът ни предлага маратонки за всеки вид спорт - за бягане, туризъм, баскетбол, тенис, стоножки за футбол. Ние правим постоянни промоции, намаления, разпродажби на аутлет и нови модели. Всички размери и номера в интернет магазина са актуални.

visa visa electron vpay mastercard mastercard electron maestro
Copyright © 2012 Sportzonal.com
visa verified mastercard verified