БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
ENGLISH LANGUAGE

Начало

Мъже

Жени

Деца

Марки

Промоции

Продукти
Абонирайте се
за нашия бюлетин!
������������ ���������� ����������

Защита на личните данни                                                    

   Уважаеми клиенти,

електронния магазин Sportzonal.com уважава правото на запазване на конфиденциалността на личните данни в Интернет пространството, когато използвате нашият уеб сайт и комуникирате с нас по електронен път. Ние взимаме необходимите мерки, за да гарантираме сигурността на всяка лична информация, която ни предоставяте.

    В настоящата политика за защита на поверителността на информацията са разяснени практиките за обработване на данни, прилагани от Sportzonal.com при използването на Интернет и всякакви други електронни мрежи за комуникации.

 Надяваме се, че тази информация ще Ви бъде полезна.

Каква лична информация събира този уеб сайт и как точно прави това?

   Ние събираме само лична информация, която вие  желаете да ни предоставите, която е необходима за  закупуването и доставянето на желаната от вас стока,осигуряване (и подобряване) на нашите услуги, предназначени за Вас за който вие сте се регистрирали и желаете да ползвате от нас.

    Ние можем да ви поискаме да ни предоставите Вашия e-mail адрес, име, телефон и пр., така че да можем да Ви информираме за продуктите ни.

   Може да сте сигурни, че Sportzonal.com прави всичко необходимо, за да запази поверителността и сигурността на предоставените от Вас лични данни.

Как  Sportzonal.com осигурява сигурността на личните Ви данни?

    Sportzonal.com взима всички необходими мерки, за да запази поверителността и сигурността на Вашите лични данни. Единствено оторизирани служители от Sportzonal.com, служители от компании – трети страни (а именно доставчици на стоки с които ние имаме договорни отношения)  имат достъп до Вашите лични данни.

С каква цел  Sportzonal.com използва личните Ви данни?

   Вашите лични данни се използват за целите, за които сте ги предоставили на Sportzonal.com,а именно за покупки и доставки на стоки от нашия сайт и получаване на стандартната информация ако Вие сте се регистрирал и заявил че искате да я получавате.

На кого разкрива Sportzonal.com личните Ви данни и защо?

    Sportzonal.com никога няма да предостави достъп до личните Ви данни на никоя бизнес организация – трета страна, която възнамерява да ги използва с цел директен маркетинг.

   Sportzonal.com предоставя личните Ви данни на трети страни (доставчиците на стоките с които има сключени договорни отношения.)с цел доставяне на заявената от вас стока.

Колко време Sportzonal.com пази личните Ви данни?

    Личните Ви данни ще се пазят от Sportzonal.com само когато това е действително необходимо, като се отчете нуждата да ви отговаряме на въпроси или да разрешаваме проблеми, да предлагаме подобрени и нови стоки и да спазваме законовите изисквания на приложимото законодателство. Това означава, че можем да запазим личните Ви данни за един по-дълъг период след като сте спрели да използвате услугите на  нашия уеб сайт. След този период Вашата лична информация ще бъде изтрита от всички системи на уеб сайта ни.

Каква е политиката на Sportzonal.com спрямо децата, които използват и комуникират чрез нашият уеб сайт?

   Според нас е от изключително значение да се защитава поверителността на информацията за децата в Интернет и да се насърчават родителите или настойниците им да прекарват известно време онлайн заедно с децата си, за да участват в техните електронни действия и да ги контролират.

Специална забележка за лица под 18 години

   Ако не си навършил/а 18 години, съветваме те да говориш с някой от твоите родители или настойници ПРЕДИ да предоставиш личните си данни на уеб сайта на Sportzonal.com. Ако не си сигурен/ сигурна дали разбираш всичко в този раздел, трябва да помолиш твоя родител или настойник да ти помогнат.

Защо трябва да приема условията на този документ за поверителност на информацията?

   Настоящият документ за поверителност на информацията Ви осигурява цялата информация (по леснодостъпен начин), необходима, за да направите компетентен избор дали да използвате този уеб сайт и да изпратите личните си данни на Sportzonal.com.

   Следователно като търсите продукти в този сайт и комуникирате с нас по електронен път Вие потвърждавате и се съгласявате с нашето обработване на индиректните Ви лични данни  по начина, описан в настоящия документ за поверителност на информацията.

 Кой e-mail  ми е предоставен, за да се свържа с Sportzonal.com, ако имам други въпроси относно личните ми данни?

e-mail; sportzonal@yahoo.com

 

Приятно пазаруване!

В нашия онлайн магазин за спортни стоки Вие можете да намерите чисто нови качествени модели на мъжки, дамски и детски маркови маратонки, платненки, джапанки, чехли, сандали и евтини кецове от естествена кожа на най-ниски цени. Интернет магазинът ни предлага всякакъв тип оригинални спортни обувки.
Сайтът ни предлага маратонки за всеки вид спорт - за бягане, туризъм, баскетбол, тенис, стоножки за футбол. Ние правим постоянни промоции, намаления, разпродажби на аутлет и нови модели. Всички размери и номера в интернет магазина са актуални.

visa visa electron vpay mastercard mastercard electron maestro
Copyright © 2012 Sportzonal.com
visa verified mastercard verified