БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
ENGLISH LANGUAGE

Начало

Мъже

Жени

Деца

Марки

Промоции

Продукти
Абонирайте се
за нашия бюлетин!
��������������

ПЛАЩАНЕ

        Уважаеми клиенти, за Ваше удобство предлагаме следните начини за плащане:

1.Разплащане при доставка( с наложен платеж по куриера).

 

 

2.Разплащане чрез банков превод  (задължително 100% авансово).

След като сте избрали желаният/те от Вас продукт/и, от нашия сайт  и сте стигнали до стъпка "избор за плащане" ще имате възможност да изберете желания от вас начин на плащане .

 1.Разплащане при доставка( с наложен платеж по куриера)

 При избор на опцията „ Разплащане при доставка( с наложен платеж по куриера) ”  дължимата сума се заплаща на куриера при получаването на стоката. Вие заплащате поръчаните продукти и цената за доставката в момента на тяхното получаване, с което договора за доставка на стоки се счита за изпълнен и от двете страни.


  

    

  
 

   

 


 

  

 


 

 

2.Разплащане чрез банков превод-100% авансово

Ако сте избрали желаният/те от Вас продукт/и, от нашия сайт , и сте стигнали  до стъпката "избор за плащане" вие избирате опцията „банков превод” и след това превеждате по банков път дължимата сума за стоката на следната банкова сметка.След получаването на превода поръчката ви ще бъде потвърдена и изпратена;

Обединена Българска Банка АД
IBAN: BG18UBBS80021058674230
BIC: UBBSBGSF
Получател: ЕТ”Сашо Златинов” 

 

Обявените цени за артикулите са крайни с включено20%  ДДС.

    Aко имате някакви други въпроси относно начините на плащане моля пишете ни в формата за „КОНТАКТИ” за нас ще бъде удоволствие да отговорим изчерпателно на всички тях.

 С пожелание за приятно пазаруване! 

В нашия онлайн магазин за спортни стоки Вие можете да намерите чисто нови качествени модели на мъжки, дамски и детски маркови маратонки, платненки, джапанки, чехли, сандали и евтини кецове от естествена кожа на най-ниски цени. Интернет магазинът ни предлага всякакъв тип оригинални спортни обувки.
Сайтът ни предлага маратонки за всеки вид спорт - за бягане, туризъм, баскетбол, тенис, стоножки за футбол. Ние правим постоянни промоции, намаления, разпродажби на аутлет и нови модели. Всички размери и номера в интернет магазина са актуални.

visa visa electron vpay mastercard mastercard electron maestro
Copyright © 2012 Sportzonal.com
visa verified mastercard verified